Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Stan u Banjoj Luci

Written By Bital Banjaluka on 23. 4. 2011. | 21:59

Banja Luka je miran i lijep grad na sjeverozapadu Republike Srpske. Prijatna klima, mnogo mladih ljudi, lijepe žene, zelenilo, Vrbas, rukomet-zaštitni su znakovi ovog grada. Sa svojih oko 300.000 stanovnika spada u red gradova srednje veličine. Glavni je grad Republike Srpske.

Zašto živjeti u Banjoj Luci? Ona je grad koji se sve ubrzanije razvija. U njoj je sve više urbanih sadržaja, kulturnih manifestacija, privrednih aktivnosti. Banja Luka polako ali sigurno postaje regionalni centar, čija perspektiva će u budućnosti zavisiti od stepena iskorištavanja činjenice da je podjednako daleko i blizu ostalim regionalnim centrima-Beogradu, Sarajevu i Zagrebu.

Život u Banjoj Luci jeftiniji je nego u pomenutim gradovima, a mogućnost zaposlenja i pokretanja privredne aktivnosti otprilike je na istom nivou. To je njena značajna komparativna prednost. Banja Luka ima svoj univerzitet, škole i druge kulturno-obrazovne kapacitete koji imaju važnu ulogu u sveukupnom razvoju grada i regije.

Prirodna sredina u Banjoj Luci je sačuvana. Uz sve bolju putnu infrastrukturu, raširenost interneta i sveukupno otvaranje grada-to su sve odlični preduslovi daljeg razvoja.

Stanovi u Banjoj Luci, zbog gore navedenih činjenica, postajaće sve skuplji. Banja Luka se gradi i širi, jer sve više ljudi dolazi u nju i u njoj planira svoj život. Bital je shvatio na vrijeme ove procese i stavio se u službu daljeg razvoja Banje Luke, poštujući istovremeno urbane potrebe grada i privatne potrebe zainteresovanih klijenata.

Naš zadatak jeste da svima onima koji svoju egzistenciju vežu za Banju Luku omogućimo da što jednostavnije riješe jedno od osnovnih pitanja-ono stambeno. U tom smislu stojimo Vam na usluzi.

0 коментара:

Постави коментар

Želimo da čujemo i Vaše mišljenje